Welkom op deze splinternieuwe website, wij gaan proberen zoveel mogelijk interviews te houden met bekende Nederlanders of bekenden uit het buitenland. Op deze site verzin jij de vragen voor die personen. Als we er zeker van zijn dat er een interview op komst is laten wij dat weten en kun je via een formulier jouw (pittige) vragen aan de desbetreffende persoon stellen. Als jouw vragen goed genoeg zijn, gebruiken wij ze zeker.

Het begon allemaal toen het team van Your Interviews fan werd van de serie Lost, en ze verschillende mensen interviewden die te maken hadden met de serie. Omdat wij de fans de vragen lieten verzinnen werd het een groot succes.

Bekenden worden ongelofelijk vaak geïnterviewd en bijna altijd verzinnen de interviewers hun vragen zelf. Wij zijn er om het publiek zelf eens aan het woord te laten, de interviews zijn immers voor hun bestemd!

We kunnen alvast verklappen dat er al één interview op komst is, namelijk met met eliZe (Elise van der Horst). Maar dat is nog maar een heel klein begin, houd Your Interviews in de gaten!